X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

وبلاگ خبری خوی

دستچین خبر و مطالب خواندنی از سراسر جهان , خبرهای آذربایجان , خبرهای خوی , ایران و جهان در وبلاگ خبر خوی , Xoyun Xəbər Veblogı

گوشت را بیش از 10 روز فریز نکنید

طبق تحقیقات جدید، فریزکردن طولانی مدت گوشت علاوه بر آنکه سبب از بین رفتن ویتامینهای گوشت می شود، سبب بروز اختلال در کار معده و کبد می‌شود.

گوشت یخ زده نخورید xoy.ir وبلاگ خبری خویوبلاگ خبری خوی (xoy.ir و khoyli.com) - پزشکی و سلامت: به گزارش برنا به نقل از رویترز، قرار گرفتن گوشت به مدت بیش از 10 روز در فریز سبب از بین رفتن پروتئین گوشت و غیر بهداشتی شدن آن و نتیجتا سمی شدن غذا و بروز مشکلاتی برای معده می‌شود.

بر اساس این تحقیق، برای پیشگیری از بیماریهای معده که زمینه ساز اختلال در کار اعضای کلیدی بدن، کبد، کلیه و مغز، می‌شود باید همیشه از گوشت تازه سالم تغذیه کرد.

بیماری کبد به تنهایی می‌تواند منجر به بروز بیماری هپاتیت و اختلالات کبدی شود. این بیماریها در مراحل پیشرفته، سبب مرگ بیمار می‌شوند.

به گفته محققان پاکستانی، دلیل عمده بیماریهای معده، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت مناسب گوشت است.

طبق گزارش گوشت حیوانات بیمار، دارای ویتامین و پروتئین ناچیزی است و استفاده از آن، انسان را بیمار می‌کند.

تاریخ ارسال: 1390/08/28 ساعت 12:48 | نویسنده: Xoy Oğli | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد